Khamis, 19 Disember 2013

HomeSchooling | Susun warna

As salam~

2minggu lepas kemas almari craft.
Fuhhh banyak jugak barang2 tak guna.
Paper tok sah cakap la berfile2.
Kayu eskem la itu la ini la hehe.

Ehh berbalik cite asal.
Ada banyak kayu eskem yang warna warni dan stick kecik2 pun ada.
So pk nak main2 ngan cipi susun ikut warna.
Selama ni just tunjuk tu warna apa ni warna apa.
Dia memang terer!
Semua warna hijau! Wakaka pening mak gini.

So ajak la dia main susun2 ni.
So far dia kenal warna setiap yg dia susun tu.
Xde problem tapi dia still xtau warna apa.
Satu lagi problem makcik nih dia fokus kejap je pon alahai..
Sekerat jalan dia pun nak itu nak ini g sana g sini hehe.
Xpe sabar2 :D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular