Ahad, 22 Disember 2013

Dah lama takde entry GERAM!

As salam.

Nak bercerita pasal blog ni sat.
Setahun yang lepas saya ada tempah buat blog dengan http://www.heartliciousdesign.com/
haaa blog yang sekarang ni lah..
Tapi pas dah comel blog ni saya abaikan agak lama kan :p
So bila aktif balik teringat la yang rasanya dulu masa buat blog ni saya add on watermark.

Pakej yang saya pilih + watermark
Ni Invois after saya setuju
saya request bulan 7 2012 tapi kena tunggu turn bulan 10 @ 11 xsilap.
tapi bulan 9 dia email dia reschedule bulan 9 untuk saya..
tapi macam saya ckp sebelum sebab abaikan blog ni maka saya pun lupa watermark tu..
masa dia siap install pun saya lupa nak tanya huhu..

bila teringat saya email la balik tanya tuan empunya badan yang design blog ni.. dan jugak saya tanya cane nak tukar link facebook nun kat atas tu dengan link bloglist sebab dah lain kan..
tapi dia reply tanya kita balik yang mana.. bila jawab senyap..
so saya senyap lagi sebab tyme tu memang saya xberblog kat sini.. lupa jadiknya.
bila aktif ni teringat la balik so email lagi tanya.. tak berbalas dah..
saya fwd lagi email tu langsung tak berbalas.
haihhhh
saya xsure la kot dia dah bagi watermark tu kot terlepas pandang ke hape kan..so search la kat email.. tapi takde pun..
kalo tengok sekarang ni yang saya tempek kat gambar tu, saya copy dari grab my button je.
kalo gitu baik tak payah bayar kan!

So sekarang ni salah siapa? saya ke dia? haaaa tensen!
memang la watermark tu rm10 je tapi xkan nk mintak orang lain design balik..dah xsama la!
kalo betul saya TAK SALAH tak taula nak HALAL kan ke tak huhu.

Kronologi tru email

k bai.

Jom baca entry2 menarik di healthybeautybyans.blogspot.com :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular