Rabu, 11 Disember 2013

Cipi is THREE!

Semalam..
10.12.13
Genap 3 tahun puteri sulungku Aafiya Najya Salwana ;)
Dah 3 tahun jadik mama
Dah ada 2 orang anak! Haha
Ya Allah rasa kejap je masa.
Rasa baru je sakit kena belah haha
Dah besar anakku nih
Tahun depan in sha allah akan masuk sekolah kalo mama bz ;)
Kalo tak kt homeschooling jela ye cipi
Malam sebelum tu p makan kat TGI Friday, Alamanda.
Beli kek BR saje 2 je
Plan nak celebrate kat kidz paradise di The Mines terpaksa dibatalkan sebab ramai gile oranf musim cuti sekolah ni dan mamawan pun balik kedah emergency.
So In Sha Allah akan sambut ngan family saya je kat PH sabtu ni. Just makan2 je pon se family.

Selamat Hari Lahir sayangku
Semoga sentiasa berada di bawah lindunganNYA
Semoga menjadi anak yang solehah dan menjadi kakak yang baik ;)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular