Sabtu, 14 Disember 2013

Cipi is THREE | Makan2 di PH

As salam.

Hari ni buat makan2 sikit sempena birthday cipi, saya, abgngah n dedi kat putra heights.
Asalnya nak buat kat paradize kids di d mines tapi dah penuh dan school break ni memang ramai so nak main pun xbest.
So kensel.
Ingat nak buat kat umah je tapi mama kan balik kedah..
Adik plk ajak buat kat PH.
Mami n dedi pun ada so ok la.
Sy beli kek minion since cipi kan dah gila kan cite despicable me tu. Hari2 mintak tengok badanaaaa je.
Naik tensen mama haih. Nak tengok korean sket xleh haha.
Mami masak mee goreng & laksa penang.
Macam biasa ada buah2 dengan coklat..
Tu je pun..ok la utk 12 orang je pon hehe..
Jom layan d piccas ;)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular