Sabtu, 7 Disember 2013

+ 1

As salam~

Alhamdulillah hari ni tambah 1 angka lagi jadik 29 tahun haha..
Tahun depan da 3o hoii
Hari super duper excited ;)
Xde celebrate memana sebab pagi2 tadi p amek kunci rumah yeayyy!
Papa kata tula hadiahnya tahun ni haha
So dapat kunci umah ni terasa xdapat yang lain pun xpe hahaha walaupun kami dah dapat hadiah awal2 lagi sebenarnya ngeh3.
Dan cipi paling banyak paw papa ekeke
Pagi tadi gerak lam kul 945am sampai office sri pajam lam 10 lebey.
Setel itu ini p maintenance office lak baru gerak p umah.
Konon check fitting tapi cam xcheck pun tally ke x ngan list yg sepatutnya.
Org tu just bitau kat situ ada apa kat sini ada apa.
Ada yg belum pasang lagi yang berpotensi dicuri.
Dorang akan pasang bila kitorang dh pasang grill.
Dah siap cipi buat hal ngamok nak dukung haha.
Penat katenya..yelah dah la panas kan.. letrik n air pun xde huh.
Pastu balik. Masuk kete je dia tido so patah balik g ukur balik wakaka
So sempat la amek ukuran umah tu dan dia tido lam kete hehe.
Dah siap balik singgah tapau nasi arab :)
Dan makan duduk sambil pk nak buat apa lak haha
Ajak papa p tengok kitchen cabinet ;)
Pastu siap2 terus g. Naseb cipi ikut mummy dia haha
Kalo x mau papa tensen :p
Quotation dah dapat. Fuhh boleh tahan regenya...
Kena pk plan b : kurangkan qty!
Uwaaaa sedih mama punya kena hold dulu wakaka
Kalo booking bln ni & install march/april ada promotion.
Bulan jan memang dah full. Feb pun dah half booked.
Nampak gayanya bulan 3/4 jugak masuk KC nih.
Papepun alhamdulillah :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular