Jumaat, 15 November 2013

Owh rumahhh

As salam~

Fuhhh hari ni pak rimau dah menggemuks hehe.
Biasala tengah bulan kami akan dapat bonus..
Haa sape nak bagi?
Kena usaha la jugak ye :)
Biasa awal dapat tapi sebab skang dah online so semua direct dari amarikaa hehe.
Haa so sesapa nak cari pendapatan sampingan @ penuh boleh pm saya ye..xrugi pun :)
Dah la modal murah, xyah simpan stok berkoyan2.simple kan :)
Sape berminat boleh pm sy ye ;)

Owh nak cite pasal umah sebenarnya..semua dah setel..next month baru dapat kunci..huh xsabar haha..
Last 2 weeks p setel api air pastu p tengok umah jap..
Pas tengok umah singgah nada alam (ehh kalo xsilap la)
Konsep umah cantik..size sama je ngan umah sy tp harga mak aihh dah naikkk woo...sape x beli lagi boleh cepat2 beli kalo x makin lama makin mahai..
K tu je hehe


- Posted using BlogPress from my iPad

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular