Isnin, 25 November 2013

Lagi 5 hari

As salam~

Fuhhh lagi 5 hari.
Apa tu?
Hehe promosi VIVIX.
Tonik yang best. Sangat sesuai untuk mereka yang berdarah tinggi, diabetes, athritis, kolestrol, jantung, pengurusan berat dan yang penting anti penuaan.
Sape tak nak 25 tahun lebih muda? Hehe
Kalo nak baca testimoni-testimoni yang kesihatan lebih baik dengan vivix boleh singgah di VIVIX.

Memang terbukti sebenarnya sebab incik somi ada problem sendi. Sakit lutut sebab byk kali kena bila main bola/futsal. Pastu tambah lagi urid acid tinggi bila asyik western je hehe. Siap p klinik buang bendalir apa ntah kat lutut. Bila bangun tido komfem sakit tapat kaki. So dia makan vivix. Alhamdulillah nampak bila bangun subuh xde dah jalan macam terpaksa jalan je. Bila tanya dia cakap "aah dah xde sakit". Happy sangat! Saya pun sama. Memang ada history sakit sendi hehe. Skrang dah ok.. saya punya cerita nanti sy up :)

So sempena promo ni harga jimat up to rm100 ok.. berbaloi.. boleh tahan sehingga 2bulan.
Vivix ni spesel sebab dibuat dari anggur muskat yang kaya dengan resveratrol. Dan bahan2 tambahan lain lagi. Vivix ni bertindak di peringkat DNA! so itu sebab penyakit kronik inshaallah akan kembali pulih.

So boleh calling2 kita untuk harga promo.

✐ PM us to order/more details NOW : https://www.facebook.com/messages/HealthyBeautyByANS 
✌ LIKE our facebook : https://www.facebook.com/HealthyBeautyByANS 
↻ Browse through our BLOG for more INFO on the related products : www.healthybeautybyans.blogspot.com
☏ Call/SMS/Watsapp : 0123956467
✍ Email : healthybeautybyans@gmail.com
➲ Pos Laju : Seluruh Malaysia
☞ COD : Bangi/Putrajaya/Nilai dan sekitar
® SID : #889133

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular