Rabu, 13 November 2013

Kini tiada lagi

As salam~

Khamis lepas kami pulang ke terengganu sebab nenek belah daddy pulang ke rahmatullah.. innalillah..
Kami masa tu on d way nak p the mines! Pastu adik call tanya xnak balik ke..
Pastu patah balik check tiket flite.
Lam kete dah check tapi yelah guna tru mobile macam pening haha.
Naseb baik ada so flite kul 7.
Memang xsempat jumpa pun sebab kebumi kul6.
Sampai sana 8lebih hujan..
Sekarang saya dah tiada lagi nenek dan tokki dua2 belah..
Semoga mokji di tempatkan dikalangan orang yang beriman. Aameen.
Buat tahlil untuk 3 malam.
Saya p malam ke dua je sebab cik naura ni p sana tido je haha.






Sempat lagi tuuuuh hehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular