Jumaat, 4 Oktober 2013

041013

As salam~

041013..
Hari ni naura dah 6bulan..yeayyy dah boleh makan.
Mama lak yang over eksaited kan haha
Tapi nak start lusa.
Esok ada bengkel nutrisi kat subang :)
Dan jugak hari ni last keje yeayyyy haha
Macam perasaab ada tau.
Sayang nak benti. Sedih tapi happy hehe..
Macam2 lah. Bercampur aduk dah perasaan ni.
So pas ni dah jadi WAHM lah ye hehe.
So far ni company palingggggg best selain JBC tau.
JBC & PUBSB d best lah.
Tu sayang nak benti tapi ada benda yang paling penting. FAMILY kan! :D
In sha allah akan sentiasa keep in touch.
Lagi sejam setengah je nak namatkan title qs ni haha
Sobsobsob.
Tapi mungkin xselamanya benti :p

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular