Selasa, 10 September 2013

{PRODUK} SHAKLEE Shape - up Set

'Cara Terbaik untuk Kekal Langsing & Rapi'

Shaklee menawarkan Shape-up Set bagi mereka yang ingin mendapat berat badan yang ideal. Terdapat 4 items iaitu:

✐ Cinch Shake Mix
✐ Cinch Energy Tea Mix
✐ Lecithin
✐ Herb-lax

Langkah-langkah yang PERLU bagi menurunkan berat badan adalah Proses DETOKS, EMULSI & BINA.
DETOKS
 
Detoks adalah proses pembersihan usus dimana semua hasil buangan daripada badan seperti toksin, lemak dan lendir yang melekat di usus dikeluarkan melalui sistem pembuangan air besar. Apabila dinding usus sudah bersih, barulah nutrien berkhasiat dapat diserap dengan lebih optimum ke dalam badan. Jadi, tiada pembaziran berlaku. Kunci utama untuk kurus ataupun pelangsingan adalah anda perlu detoks! Produk yang dicadangkan untuk detoks ni ialah pilih Herb-Lax.

EMULSI
 
Produk yang terbaik untk memecahkan lemak-lemak tersebut adalah Lecithin. Lecithin adalah pengemulsi semulajadi yang mempunyai kesan melekat kepada lemak. Ataupun secara kasarnya, lecithin membuatkan lemak terapung dalam darah dan seterusnya mengelakkan lemak daripada melekat pada dinding membran. Seterusnya lemak ini akan sampai ke sistem perkumuhan badan untuk dikeluarkan melalui proses detoksifikasi. Lecithin adalah sangat penting dalam badan manusia.

 

BINA
✐ Sel

Konsep kurus seharusnya difahami dengan betul. Diet yang seimbang perlu sekiranya anda ingin mengamalkan diet. Namun, ramai yang mengamalkan diet tak seimbang dan seterusnya menyebabkan pengecutan otot berlaku. Seterusnya menyebabkan tak bermaya, kelaparan, hilang sabar dan akhirnya cita-cita nak kuruskan badan tak tercapai. Apabila anda mengambil protin, ianya menjadi `makanan' kepada otot. Oleh itu pengecutan otot tidak berlaku. Protin membantu memberikan tenaga kepada otot dan juga untuk membina sel-sel baru. Otot akan menggunakan protin tersebut dan seterusnya memberikan tenaga kepada seluruh badan untuk bekerja. Dengan ini, walaupun anda berdiet dengan Shaklee, anda tidak akan berasa lapar dan tenaga juga dibekalkan secara berpanjangan. Malah, protin yang menyebabkan otot bekerja seterusnya meningkatkan metabolisma tubuh.

✐ Tenaga


Disamping bekalan protin, terdapat juga Cinch Energy Tea Mix Shaklee yang berfungsi sebagai penggalak tenaga untuk tubuh anda. Bekalan tenaga penting bagi meningkatkan metabolisme badan yang sangat penting dan mempengaruhi peurunan berat badan.. Apabila metabolisma tubuh meningkat, lebih banyak kalori terbakar. Ini dapat mengelakkan kalori berlebihan dalam badan yang boleh menyebabkan kegemukan.Selain itu, 3 PERKARA yang PENTING ketika berdiet adalah 
1. Air Kosong 2-3L 
2. Pemakanan yang sihat
3. Konsisten


Credit : mommyiskandar

✐ PM us to order/more details NOW : https://www.facebook.com/messages/HealthyBeautyByANS
✌ LIKE our facebook : https://www.facebook.com/HealthyBeautyByANS
↻ Browse through our BLOG for more INFO on the related products : www.healthybeautybyans.blogspot.com
☏ Call/SMS/Watsapp : 0123956467
✍ Email : healthybeautybyans@gmail.com
➲ Pos Laju : Seluruh Malaysia
☞ COD : Bangi/Putrajaya/Nilai
® SID : #889133

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular