Sabtu, 4 Mei 2013

{INFO} Set Untuk Anak


SHAKLEE menawarkan vitamin yang terbukti dapat membantu perkembangan fizikal dan minda anak anda iaitu Meal Shakes & OmegaGuard.  

MEAL SHAKES mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan serta kaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat. Meal Shakes adalah pilihan protein soya terbaik anda.

OMEGA GUARD pula merupakan minyak ikan terbaik di dunia. Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi. EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak

Gabungan kedua-dua ini dapat:
♥ membantu meningkatkan selera anak anda 
♥ membantu meningkatkan sistem imunisasi untuk melawan jangkitan kuman dan virus 
♥ membantu perkembangan IQ anak-anak
♥ mengurangkan alahan pada kulit dan mencantikkan tekstur kulit 
♥ menyihatkan paru-paru 
♥ membantu pembesaran kerana mendapat sumber protein yg cukup 
♥ mengurangkan masalah sembelit kerana meal shakes kaya dengan serat dan minyak ikan mampu melicinkan pembuangan. 

Anda mempunyai anak? Pastinya anda sayangkan anak anda kan? Jadi sediakan yang terbaik untuk anak anda agar anak anda membesar dengan sihat, cergas dan pintar!



Saya sertakan perkongsian ibu-ibu lain yang sangat happy dengan kesan Meal Shakes dan Omega Guard ini.

Iffah Anuar 
"Alhamdulillah... saya juga berikannya pada Faheem.. alhamdulillah, travel from Sgr - Cherating- Tgn - Melaka - Sgr... ke ladang ayah, berpanas hujan..main lumpur..Faheem tidak demam/selesema/muntah2 spt sepupu yg lain.. Alhamdulillah... Sy juge dah tidak bermusuh dengan matahari :) kalo dulu x boleh kne matahari migrain+rashes..+ demam + sakit2 sendi smp x boleh bgn..syukur.. setelah 1 Yr+ tekun amalkan shaklee" 

Beeha Yunos 
"Since saya bg anak saya meashakes+omega, mmg dia jarang selsema(kalau tak sebulan sekali sure g pakar kanak2) dan susu mmg abis aje..dan makan pon selera..alhamdulillah..sayur sume makan, dah tak de masalah tak nak makan..and kalau demam atau selsema, 2 hari dah baik..alhamdulillah..akhirnya saya temui supplement yg serasi utk anak saya :) 

Rafaliah 
" Irfan salah satu contohnya..dulu every mth demam, batuk n selsema pastu siap kena asthma attack. AlhamduLILLAH skang ni sgt better..:-) " 

Azra Balqis Irdina 
"bagus jugak mealshake nie ye..ank sy dlu x mo mkn..ble nk bg mkn msti nyorok blakang pintu..skrg lepas sy bg die mealshake..mkn mcm x ingt dunia..ble x bg mkn msti mrh..skrg sayur2 pon die mkn..dlu die paling benci kt sayur..gembira hati sy tgk die da berselera.."

Credit : www.zinniaza.com 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular