Selasa, 30 April 2013

Peluang Menjana Pendapatan bersama Shaklee

saLam~

Sudah lebih 6 bulan saya bersama Shaklee. Di bawah susur galur Jutawan. Di bawah Group My Shaklee Empire. Kenapa saya memelih Shaklee? Kenapa saya memilih Shaklee untuk menjana pendapatan sampingan? Jom kita lihat sebabnya..

Keistimewaan Shaklee

Sentiasa Selamat

Sentiasa Selamat
Sentiasa Selamat

Sentiasa Berkesan

Kajian Terbaru Shaklee
Sentiasa Mesra Alam
KENAPA?
  • Selamat
  • Berkesan
  • Mesra Alam
So sesapa nak join saya menjana pendapatan secara full time/part time @ hanya menjadi ahli, jom kita tengok Q & A..

Ingin menjadi Ahli Shaklee @ Pengedar Shaklee?

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee ?

Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM650) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan uruskan urusan pendaftaran) atau pergi sendiri ke branch Shaklee dan mendaftar menggunakan ID saya 889133 sebagai sponsor/upline.

Yuran keahlian Shaklee ?

Pendaftaran ialah RM65 (sekiranya anda pergi sendiri ke branch untuk ambil member kit) dan tambahan RM10 untuk pos member kit sekiranya anda mahu kit tersebut dipos kepada anda, atau dihantar melalui saya. Jumlahnya ialah RM75 (jika anda tidak pergi ambil sendiri kit di branch).

Tak Perlu Maintain point dalam Shaklee ?

Sekiranya cuma nak makan sendiri, share dengan saudara-mara, tak perlu risau nak maintain points atau minimum purchase, melainkan anda mahu memulakan perniagaan dengan Shaklee, anda perlu dapatkan points tertentu dan maintain points tertentu bagi mendapat bonus bulanan. 

Tak Wajib membuat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?

Benar, tak perlu maintain point atau wajib membuat ada pembelian. 

Apa kelebihan menjadi ahli?

♥ Boleh membeli produk dengan harga ahli dan mengumpul point anda sendiri.
♥ Setiap belian, anda akan dapat point dan point terkumpul akan di bayar dalam bentuk cash sebagai bonus untuk anda. Seronok kan? Membeli dan dapat bonus cash. Siapa nak bagi?
♥ Jika rajin berkongsi, dengan point yang tertentu melayakkan kita menerima bonus dalam bentuk cash tanpa perlu ada downline.
♥ Jika berminat untuk berbiz, ada group khas untuk ini bagi mendalami produk yang ingin dijual. Hanya melalui alam maya tanpa perlu menghadiri kelas.
♥ Shaklee menawarkan Cash, Car (bonus kereta) dan Convention (local dan International-Umrah bg Muslim).


Keahlian seumur hidup?

Bermula dari Januari 2013, semua ahli / pengedar Shaklee tidak perlu membayar yuran tahunan sebanyak RM20 untuk memperbaharui keahlian masing-masing. Jika ada membuat pembelian dalam tempoh setahun, Shaklee akan anggap pengguna masih lagi aktif dan keahlian tidak akan ditamatkan.


Berminat?

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular