Isnin, 22 April 2013

{INFO} Kekal segar ketika berpuasa dengan mighty 3 gem
Insyaallah 10 Julai 2013 adalah 1 Ramadhan. Masih berbaki 79 hari untuk menyambut Ramadhan Almubarak. Sudah kah anda menggantikan puasa? Anda seorang ibu menyusu? Risau susu merudum bila berpuasa? Anda sedang hamil? Jangan risau! Kekal segar dengan set mighty triple gem. 

Mengapa Mighty Triple Gem ini sangat sesuai ketika berpuasa?

Energizing Soy Protein (ESP)

♥ Bantu kekal bertenaga sepanjang hari. Pengambilan makanan berprotein tinggi di waktu sahur boleh membantu mengurangkan
rasa lapar lebih lama kerana, kadar pencernaan & penyerapan protein adalah lebih lama berbanding makanan tinggi karbohidrat. Malah, sumber protein yang baik juga akan bantu menyerap kolesterol, mencantikkan kulit serta menganjalkan payudara. Tidakkah anda mahu tampil jelita di pagi AidilFitri nanti?

Performance Drink

♥ Bantu mengelakkan dehidrasi, dan dalam masa yang sama mengawal paras cecair di dalam badan sepanjang berpuasa. Setelah berbuka pula, Performance Drink bantu anda untuk menambah semula tenaga. Pasti anda akan kekal ceria sepanjang puasa jika diamalkan sebelum tidur & sewaktu sahur. Rasa Oren yang menyegarkan!

Meal Shake

♥ Multivitamin & multimineral, yang dilengkapi dengan sedikit protein & fiber. Sesuai bagi anda yang berasa sukar untuk menelan pelbagai jenis vitamin/ suplemen di sepanjang bulan Ramadhan ini. Fiber membantu sistem penghadaman berfungsi dengan baik, serta membuatkan anda berasa kurang lapar lebih lama. Hanya bancuhkan dengan segelas susu rendah lemak dan anda boleh kongsikan khasiatnya seisi keluarga!

Credit: Genkimomma

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular