Isnin, 1 April 2013

check up bp berkala

saLam~

Menunggu makanan sampai!
Pagi tadi p klinik desa tumpang check bp
Boleh lak sampai je klinik tengok buku pink xbawak!
Haha
Tanya la nurse tu xpe ke xde buku.
Naseb boleh je. Tapi incik somi rajin nak balik amek hehe.
Nurse tu soh rehat dulu 15 minit tapi lebih je.
Patutla sebab ritu sampai je terus terkam nurse tu nak check bp.
Memang la mencanak je naik bp huhu.
Hari ni lak 70 je. Macam rendah je plak.
Tapi malas nak tanya nurse tu.
Kerek giler.
Mulanya dia panggil seorang patient tapi dia xde.
Marah nurse tu huhu.
Yg sorang lagi tu ok je. Sembang ok je pon.
So tengok lusa lak cane :)
Harap2 ok la
Published with Blogger-droid v2.0.10

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular