Ahad, 10 Mac 2013

sesi mengestest urut

saLam~ Last week kan sepatutnya ada sesi mengurut ngan yang akan jaga tyme pantang tp ai kenselkan sebab penat baru balik dari penang hehe. So buat minggu ni sekejap. Akak tu datang dalam kul 445 ke kul 5 kot. Sempat la asar dulu. Kusssss semangat dia urut sakit haha Rasa nak nages! Setakat ni xde kesan sakit lagi la. Cam dulu urut ngan akak spa tu yg guna guasa board sakit sampai esoknya mc haha. Yang ni tungguuuu kot2 malam ni baru terasa. Akak tu start urut je dia cakap banyak angin.kuikuikui Sape2 urut sebelum ni pon sure cakap banyak angin. Kentut banyak2 kangggg. Haha. Urat simpul la tulang belikat bengkak sikit la tulang bontot bengkak la haha. So far best la. So confirm ngan akak ni. Bayar deposit sket. Tapi akak ni akan datang petang urut n tungku je. Pagi sepupu dia kot datang tolong masak, mandikan baby, buat mandian sy, bengkung ke hape semua tu lah. Harap2 ok la kan..
Published with Blogger-droid v2.0.10

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular