Khamis, 21 Mac 2013

owh my cipi

saLam~

Menunggu turn untuk vo meeting.
Jom up entry hehe.
Nak bercerita pasa anak ai lah.
Jangan marah ye hehe.
Cipi semakin petah cakap.
Kadang penat nak pikir apa dia cakap.
Akal memang panjang.
Suka cakap nak susu sebab nak bukak peti.
Bangun pagi je konon nak susu.
Pastu nak ikut sekali p dapur.
Mulalah bukak peti amek air vigen

.paused.
.sambung balik petang.

Tengok orang ikat rambut dia pun nak ikat.
Pagi tadi tetibe termenung kat tepi meja tengok kotak mesin smoothies.
Tanya dia nape ya tengok apa?
Dia tunjuk kotak tu sambil tanya 'mama beyi ye?'
Ehhh pandai lak bertanya.
Tapi yang paling sedih bila nak p keje pepagi.
Ayat peberet dia 'nak itot'
Siap cakap mama xyah la pergi keje.
Uwaaa sedih je dengar.
Haha mama dah emosenel la tu xnak keje.keh3.
Naseb la skang papa rajin hantar mama p keje so dia leh la ikut.
Dah tinggi sikit so dah pandai bukak pintu. Haha
Jaga2 la kalo masuk toilet xkunci wakaka.
Kalo mama nak masuk toilet laju je dia masuk dulu. Haihhhh.
Kalo tido lak. Tengah malam sure nyebok nak nyelit sama.
Pastu port paling suka dia landing hujung kaki @ atas kaki xpon atas perot.
Kita ni yang dah susah nak tido rasa cam sempit je katil tu. Uwaaa.
Tapi skang lagi nampak dia caring.
Nak susu mesti nak botol satu lagi nak bagi susu kat baby dia.
Xpon selak baju nak bagi susu!
Owh anakkkk.
Best ada anak ni hehe.
Saat tensen ngan keje balik umah lega tenang je hehe.
So sesapa belom kawen cepat kawen.
Yang da kawen cepat2 berusaha! Ekeke

Published with Blogger-droid v2.0.10

1 ulasan:

  1. ahaha i suke statement u laa... gud luck yer for ur 2nd :) k.patin dh tau ker boboy ke gugrl? haii

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular