Khamis, 14 Mac 2013

Malam Jumaat

saLam~

Huiii malam jumaat.
Turn kami buat bacaan yassin jirang tetangga.
Menu dari super mama nasi ayam ngan kueh mueh yang sy xingat namanya ekeke.
Semua beryassin sy berwinter wind blows kat sini hoho.

Malu sebab sakit mata.
Kang jangkit kat anak buah susah.
1st tyme kot kena sakit mata uwaaaa.
Ahad malam hidung tersumbat belah kiri.
Hari isnin bangun pagi merah mata kiri.
Abaikan je ingatkan sebab hidung tersumbat so akan keluar air mata.
Haha teori paed cipi dulu.
Selasa mata makin merah belah kiri.
Abaikan lagi even incik somi dah berkali ajak p klinik.
Rabu bangun pagi dua2 mata sakit + merah + makin kecik mata yang besau ni.
G klinik dapat mc. Yeayyy. Haha
Tapi hari ni kena masuk ofis gak sebab keja sedang menanti bersusun2. Ngeh3.
Harap2 xde la jangkit sape2.
Takut gak kena cipi sebab dia asyik duk peluk la itu la ini la..
Xpe sakit itu penghapus dosa kecil kan :)

Published with Blogger-droid v2.0.10

1 ulasan:

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular