Ahad, 31 Mac 2013

carta pergerakan baby

saLam~

Masa checkup lepas nurse kasi 1 form untuk isi pergerakan baby.
1st tyme dapat haha

Sebelum ni xde kira2 pon.
Pastu try install app baby kicking kat tepon.
Tapi haram jadah x ghetiiii! Haha
So just isi kat note je dulu tyme baby gerak.
Nanti transfer je kat carta tu.
Tapi tetiba konfius.
Kena buat hari ni je ke @ sampai next checkup?
Aiyakkkk lupa lak nak tanya.
Dah sy xtau nak kira gerak tu cane tanya la mengeras tu kira gak ke? Aah kira!
So pagi tadi start kul 9.
Cukup 10 dalam kul 3 lebih.
Fuhhh naseb bek.
Tu pun ada gak x note.
Tapi still note sampai maghrib tadi.
So far baby skang memang aktif banding cipi dulu.
Asyik mengeras tu start 6 bulan lagi.
Bergerak menyenget perot2 ai tu memang biasa.
Sampai cam jadi luar biasa lak haha.
Kalo tido memang hazabbb.
Cam dah cite sebelum ni.
Sebab baby ni parking belah kanan je, bila tdo mengiring belah kanan akan bergerak la beliau sebab terkepit.
Akan mengeras la beliau sampai nak pusing pon sakit.
Konon2 marah la tew.. haha.
Ehhh lain lak tersasar bercerita :p
Esok start p check bp hoho

Published with Blogger-droid v2.0.10

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular