Jumaat, 1 Mac 2013

Berat owh berat

saLam~

Dalam mood holiday + honeymoon + babymoon.
Wahh sume ko kaut.
Tapi nak berblog gak la bosan nunngu buah hatiss tengan swimming.
Mak buyong swim petang sudah. Haha
Berbalik pada tajuk.
Haaa kalo bab berat xde la risau sangat kalo berat mencanak2 naik tyme preggie ni haha.
Tapiiii..
Ada tapi ok :p
Kalo 1st preggie dulu total berat naik adalah 10kg.
Pastu turun sket naik turun pastu xturun2 dah. Haha
4kg xsempat turun dulu terus preggie balik.
So starting preggie kali ni memang dah overweight. Ngeh3.
Setakat hari ni tinggal 7minggu kalo ikut edd berat naik 5kg.
Teruja tak berat xnaik sangat tapi berat baby adalah normal :D
Haaaa suke2.
Harap2 xcecah 10kg la kali ni.
Tak mungkin kot dalam 7minggu naik 5kg kan? Kan?kan?
Haaa kalo naik gak mayb berat baby lah tu ekeke.
So kita review lagi pasal berat ni pas deliver k keh3.
Macam le retis lak :p

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 ulasan:

  1. my 1st preggy naik 20kg...heheheeh...

    BalasPadam
  2. Mrs.eady~

    Wahh 20kg. Tapi pastu kurus balik ok la x macam sy naik sikit tapi turun tak haha

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular