Sabtu, 16 Mac 2013

Bebel sat

saLam~

Alhamdulillah mata dah ok.
Sekarang makin xselesa nak tido sobsob
Mengiring ke kiri kaki baby asyik bgerak2 je.
Ke kana pun sama.
Tido terlentang tak elok untuk baby lak.
Kang oxigen xsampai kat baby.
Mengiring lama sikit perut mengeras.
Fuhhhh dugaan haha.
Tapi xpe.. Demi anak dan family kan.
Pasal keje lak, kalo ikut EDD tinggal 5 minggu lagi.
Banyak lak keje nak kena setel.
Kalo boleh bercuti dengan aman la.
Sebab assisstant pun baru so banyak nak kena ajar balik. Uwaaa.
Tak nak la sampai menyusahkan orang lain lak.
Skang rasa 830am - 530pm tak cukup je. Hehe macam bagus je :p
Padahal g keje asyik lambat :p
Tak masuk update blog ngan fb lagi kuikui.
Tapi dah jarang la..
Page shaklee pun update petang je.
Blog lagi la hampehhhh.
Banyak entry tergantung. Pheww.
Xpelah nanti cuti lama buat la semua apa nak buat kah3.
K bai.


- Posted using BlogPress from my iPad

1 ulasan:

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular