Ahad, 10 Mac 2013

Baby box

saLam~ Di kesempatan masa yg ada sket walaupun keje bos nak untuk p meetg esok xsempat buat lagi *uwaaaaaa* curik masa sat kemas tempat mainan cipi & kemas baby box. Ntah ape a ada kat dalam haha. Dah lama bior je baby box tu. Keh3. Xde nak guna sangat pon tyme cipi. Naseb bek incik somi x bunyik ekeke. So far ada lagi pon x beli untuk lil ANS. Kosong la box tu. Nanti sempat la pakai 3 - 4 bulan pastu kepam balik wakaka.

Sepah2 je haha
Published with Blogger-droid v2.0.10

1 ulasan:

  1. i guna baby box sampai lunyai.
    sampai anak nak masuk 2tahun la..last2 dia pijak dgn ganas sampai rosak.
    tapi mmg worth it sgt rasa berbaloi2

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular