Sabtu, 30 Mac 2013

37 weeks

saLam~

Hari ni check up lagi tapi ngan doc ganti sebab dr kham cuti.
1st tyme jumpa hari sabtu hehe.
Kul 830 kuar umah p amek no dulu dapat la no4.
So g pejabat pos kejap pastu p breakfast.
Dalam 930 p balik dan check urine & tekanan.
Tengok nurse tulis yang bawah tu 91!
Ehhh awat camtu?
Tanya nurse tu bukan ke tinggi?
Dia cakap tinggi tapi mayb sebab sy baru je sampai terus je check.
Mayb penat jalan bla2.
Xpon sebab tyme tu x membuang lagi.
Poblem dari dulu kalo xmembuang akan sakit kepala hehe.
Cuakkkkk.
Masuk jumpa doc tu dia ckp mayb darah tinggi kalo ikut history dulu.
Tyme akhir2 cani la tetiba ada darah tinggi pastu czer lak.
So dia soh p check bp kat klinik secara berkala.
Ni yang malas ni.
Scan semua ok.
Baby ok.
Cuma berat baby still sama.
Berat mama dia je ada tambah haha.
Air ketuban ok.
Kaki pon xde bengkak.
Hoho.
So dalam seminggu kena pantau diri sendiri.
Next week jumpa dr kham.
Kalo still tinggi maknanya kena paksa bersalin.
Kalo baby tinggi lagi nak terus czer jela boleh x? Hahaha
Xpon baby kuar la 13.4 ye hehe.
Mama nak setel keje ofis dulu :p


- Posted using BlogPress from my iPad

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular