Rabu, 13 Februari 2013

Rich Mom Poor Mom

saLam~

Hehe ni grup kat fb pasal pengurusan kewangan.
Best.
Banyak ilmu yang dikongsi.
Dari member2 shaklee yang create grup ni.
Tapi terbuka kat sesapa je.
Sapa dah baca buku rich dad poor dad komfem tau.
So tukar dari dad ke mom je pon hehe.
Baca buku rich dad poor dad dulu baru tau lagi lanjut intipati pengurusan kewangan.
Then kat grup ni general lah. Xde fokus sangat intipati buku tu.
Banyak lah ilmu kewangan yang boleh dicedok.
Xrugi dan skang rasa lebih fokus sket kat pengurusan kewangan hehe.
Tang boros tu dah boleh dikawal tapi tang shopping on9 masih bebas sebelah kaki wakaka.

Rasa cam dah penah cite pasal buku ni ke x ye? Haha ntah.

Published with Blogger-droid v2.0.10

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular