Ahad, 3 Februari 2013

Detail scan

saLam~

Dah lama tertunda nak buat detail scan sejak sy cancel appointment kat azzhrah.
Last friday try call annur nak buat detail scan next week.
Tapi hampaaa. Sebab next week dah masuk 29weeks.
Baby da besar katanya.
Xtau la kenapa & mengapa.
So nurse tu suggest p buat kat klinik maria putrajaya.
Call klinik maria tanya macam mana boleh ke buat lagi. Dia kata ok je boleh buat even hari ni masuk 29weeks.
Appointment 430pm.
So pergilah kami ke sana.
Lama gak nak menunggu.
So buat sekali 3D punyer.
Baby xnak tunjuk muka penuh lak.
Asyik separuh je nampak.
Malu le sangat.
Tapi dia punya tut memang jelas uolss wakaka.
Jumaat ni jumpa dr kham plak.
So far semua alhamdulillah ok.
Harap2 semuanya ok lah sampai dah keluar..

Published with Blogger-droid v2.0.10

1 ulasan:

  1. hehe..last time xsempat pon buat 3d..sbb baby da besar :(

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular