Rabu, 27 Februari 2013

confinement lady

saLam~

Sebelum ni sy ada bitau kan nak pantang sini je.
Sebab kesian cipi ngan papa.
Haha.
Xsanggup ai nak tinggal cipi ngan papa je.
Mau meroyan hukhuk
Kalo cipi ikut balik ganu kompem dia xleh tinggal papanya itewww.
Kompem memalam dia yg over terjaga cari papa dari adik dia bangun malam nak susu haha.
So incik somi dah setuju amek confinement lady aka makcik tukang jaga tyme pantang.
Cewahhh confinement lady la sangat kan.
Sy start search masa 3 @ 4 bulan mengandung kot.
Dan sy dapat la 1 nama ni yang review org tu sangat best.
Lama simpan no tu baru awal bulan ritu tanya dia boleh ke x.
Tau apa jawapan dia?
Dah penuh ok.
Kalo petang boleh.
Uwaaaa.
Mengagau la sy search yang lain.
Ada yang harga mak datok mahai gilos.
Ada yang berbaloi tp xde review.
Ada yang ok tapi dah penuh.
Fuhhhh.
Seminggu dah duk pk nak amek mana yg sy dh shortlisted.
Ada 3 orang.
2 harga lebih kurang tapi agak mahal.
1 harga murah.
Tup2 tadi petang akak tu sms tanya nak x kalo sepupu dia datang pagi tolong mandikan baby n masak then petang baru dia datang urut dan sebagainya.
Haaaaaaa macam kebetulan lak kan.
Terus cakap boleh. Hehe
So ahad ni nak try urut ngan dia dulu.
Kalo ok bayar deposit.
Owhh namanya kak long liza.
Jumpa kat blog the gula-gula kapas.
Yang lain2 tu nanti sy bagi nama dan link. Skang xlupe lak.
Setel bab confinement lady! Yeay.

Published with Blogger-droid v2.0.10

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular