Ahad, 10 Februari 2013

Checklist

saLam~

Masih belom prepare untuk lil ANS.
Hehe.
Masa cipi dulu rasanya tyme ni dah start kot.
1st tyme katakan.
Kali ni baru kumpul baju2 barang yang cipi dulu.
Konsep recycle haha
Yelah 1 box besar kot yang pakai sekejap je.
Tinggal lagi nak basuh & pilih mana ok.
Tengok apa yang xde baru beli.
So untuk fair n square, mama still la amek checklist cipi dulu dan guna utk lil ANS gak.
Tapi yang belum di check lagi hehe

For mY lil' baby

Clothing

Sleepsuits

Tops & Pants

T-Shirts/Cotton Shirts

Rompers + jumpers

Mittens

Socks & Booties

Baby Hats

Barut

Napkins

Napkin Liner

Cloth Diapers

Towel

Handkerchief

Receiving blanket

Mosquitoes Net

Changing Mat

Baby Cot

Bedding Set

Bathing & Grooming

Minyak Telon & Yuyi

Toiletries

Grooming Kit + health care kit

Cotton Balls & Buds

Baby Wipes

Nappy Cream

Safety Pin

Bath Tub & Bath Seat

Chest Drawer

Baby Laundry Basket

Baby Hanger

Laundry Detergent

Pail

Feeding

Breast Pump

Feeding Bottle & Teats

Sterilizer & Warmer

Breast Milk Storage

Bottle & Teat Brush

Bottle Cleanser

Cooler Bag

Drying Rack

Travelling

Baby Carrier

Stroller + car seat

Diaper bag



For Mom To Be ;o)

Kain Batik

Towel

Socks

Nursing Bra

Nursing Pad (Washable & Disposable)

Disposable Panties

Nursing Pillow

Set Berpantang

Maternity Pad

Nipple Butter/Cream




- Posted using BlogPress from my iPad

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular