Rabu, 27 Februari 2013

Aktiviti di kala 32minggu :)

saLam~

Hari ni terpaksa EL sebab cipi tetiba demam n balik keja semalam dah semput.
Terus p amek neb tapi xreda2.
Tengah malam duk merengek2.
Nanges je.
So dah xkeje setelkan baju2 baby.
Last weekend dah selamat mendobi 2 round untuk baju dan kain lampin + barut.
Penat wehhh nak jemur baju kecik2 nih.
Lagi la sarung tangan kaki yang kecittt.
Hehe.
Kemas balik drawer cipi rupa2nya ada lagi baju ngan sarung tgn kaki/ stokin yang tertinggal.
Huhu
Dengan baju2 cipi yg dapat dari nuna lagi. Haihhh. So mana yang ok simpan mana yg dah rasa dah xok tu sedekah jela ea.
Tu ada lagi xkemas. Uwaaaa.
Esok dah nak p jalan jauh.
Nampak gayanya terpaksala ahad ni sambung kemas. Haha






Published with Blogger-droid v2.0.10

2 ulasan:

  1. hehehe..seronok kannn tgk n kemas baju2 baby nie..

    BalasPadam
  2. Mama ila~

    Kann? Hehe happy :)

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular