Sabtu, 5 Januari 2013

Playgroup | module 2, week 2

saLam~

Module 2 dah start 2 minggu lepas.
Minggu ni kali kedua.
Yang 1st cipi tak p hihi.
Semalam ingat nak benti je dulu.
Sambung bila dah 3tahun ke..
Text teacher ayu tanya boleh tak benti dulu @ tukar kelas pagi je.
teacher ayu reply boleh tukar pagi.
Sebab bila petang banyak keje yang xleh buat.
Dan menyebabkan cipi tak p le playgroup tu.
Pagi ni 1st tyme drive ngan cipi je.
Sebab papa kena tunggu orang service ekon datang.
Phewww naseb baik cipi behave.
Sebab ada upin ipin. Xlayan le benda lain.

photo session
Published with Blogger-droid v2.0.9

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular