Jumaat, 11 Januari 2013

Pilihan

saLam~

Sy ada join grup natural birth n vbac kat fb.
Adik ipar sy wawa yg add kat grup natural birth tu tp vbac sy join sendiri laa.
Sy try untuk go for natural birth kali ni.
Doa banyak2.
Hehe Banyak sebab musabab kenapa tetiba kt cser sedangkan memang boleh je pon normal.
Macam induced, amek epidural & lain2.
So kat grup ni ada la info yang mana doc yang prefer natural birth.
Kebetulan gynae skang macam tak support la plak.
So sy dengan senang hati tukar ke annur. Hehe
Buat appointment ngan dr khamsiah plak.
Just try jela.
Sepatutnya pagi td jumpa tapi sampai pon dah lambat n no pon dapat dah 31 so mayb petang baru turn sy.
Fuyoooo memang ramai la menunggu.
So balik ofis dulu. Sian cipi xdapat jumpa adik hehe.

Published with Blogger-droid v2.0.10

2 ulasan:

  1. As salam..sy pun buat appointment nak jumpa Doc Khamsiah Jumaat ni sbb current gynae macam tak berape support my decision for natural birthing..hopefully Doc Khamsiah will approved my birth plan laa..

    BalasPadam
  2. As salam...sy pun buat appointment ngan Doc Khamsiah jumaat ni sbb current gynae macam tak brape support with my option for natural birth..
    Hopefully, Doc Khamsiah will approve my birth plan laa...

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular