Sabtu, 26 Januari 2013

melawat rumah

saLam~

Pepagi tadi p azzahrah cipi amek neb.
Semput je nampak.
Dah 2 hari duk batuk.
Pastu p breakfast jap & ajak incik somi p tengok rumah.
Terpaksa p tengok show unit yang type C dulu sebab lalu depan umah kitorang.
Ada pro n con gak la type A & C.
Sama luas tapi design, jumlah bilik, jenis tile lain.semua unit dah siap rupenya. Tinggal infra je belom. Ingatkan ada lagi la row yang belom siap. Memang pantas. Last month da dapat bill valuation tu memang building da 100% Ni yang xsabar nak on mood rumahku syurgaku neh. Haha. Kan ada la tyme free kat ofis duk design n search idea2 tuk home deco :p

Dari Lekas hiway

Ni bukan row kami pon haha
Published with Blogger-droid v2.0.10

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular