Rabu, 2 Januari 2013

24 Minggu

saLam~

Skang dah 24minggu. 6 bulan la kan? Hehe.
Setakat ni xde pape persiapan pon lagi tuk baby. Awal lagi kan..
Dulu cipi bulan berapa ek baru siap2 buat checklist bagi ekeke. Nak kena check balik nih.
Baju cipi yang dulu2 dah masuk box. Nak kena basuh balik. Mayb leh recycle bajuk kak cipi je kot. Ekeke.
Set tanamera iolss da beli uolss ekeke.
Sebab skang ada promo!
Saya beli terus ngan tanamera hq tru online.
Sebab insyaallah nak amek pakej post natal sekali.
Sebelum tu nak try prenatal sekali kot. Kalo best urut tu terus proceed.
Sebab mayb sy pantang kat sini je kot. Sebab dari incik somi spend kat airasia tetiap minggu balik baik spend kat upah tukang urut datang umah.
Tapi tu semua rancangan kami. Kang ada tukar plan wallahuwalam.
So far cane 2013? Hehe
Azam masih on track ke? Ekeke.


- Posted using BlogPress from my iPad

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular