Isnin, 24 Disember 2012

Edisi tertunggak | Cipi is TWO!

saLam~ Haaa memang tertunggak betul ni. Tahun ni xde celebrate birthday cipi. Sebab mamanya termengah2 skang haha. Plan asal nak p bercuti. Xdela cuti sangat. Nak bawak cipi mandi kolam je pon kat grand lexis @ avillion @ mana2 jela kan. Tapi nak best p gran lexis la sebab mama pon boleh buat kuak lentang sekli haha. Tapiiiiiii ai lupa lak ada cousin tunang 8.12 tuh. So tukar plan balik ganu jelah. Amek cuti isnin tu sebab selasa kan cuti birthday sultan selangor. So kat sana p makan kat luar n beli kek je. Ingat nak buat bbq ke makan2 sikit. Tapi mak adik xdapat balik lak. Makalang n pokngoh pun dh balik ahad tu. So makan2 kami berlima jelah.

Haaa itu ajelah :)
Published with Blogger-droid v2.0.9

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular