Selasa, 25 Disember 2012

22.12.12

saLam~ 22.12.12 adalah hari lahir mama. Maka anak dan menantu akan menyeprais kan mama. Tp xdela seprais sangat sebab memang tiap tahun ada makan2 n cake cutting. So untuk diskas pasal makan2 ni terpaks buat grup whatsapp lain sebab yang grup sebelum ni mama pun da join skali. So last minute punye plan. Still guna konsep potluck Main dish steamboat n nasi goreng. Side dish salad, dominos, buah2 n kek. Ni je kot. Tetamu ajak adik beradik mama yang ada kat sini. Tapi cucu mama dah kantoikan kat mama sape yg kitorang ajak. Haha.

Published with Blogger-droid v2.0.9

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular