Selasa, 27 November 2012

Set Bersalin

saLam~ Phewww tengah bz pon sempat menyelit apdet blog kihkihkih. Padahal lapau giler tu xleh fokus. Haha Saje nak bercerita awal pasal set bersalin. Tyme cipi xde beli pape set pon. Hehe. Makan ubat klinik skali antibiotik sampai susu tadak. Baru ku tau tu salah 1 puncanya huhu. Kali ni terpaut kat Tanamera Post natal set lah.. Pas nengok blog moon :) Dah search & produk ni pun kelihatan bagus hehe. Xde jamu. Sebab sy akan amek vitamin shaklee kan :D So xperlu jamu. Dan set tanamera ni pon boleh guna before deliver. Ada vco yang boleh urut bahagian perineum (ehh betol ka eja) So sudah jatuh chenta pandang pertama gitew wakaka.. Dah boleh order kot kan? Tengok retis anak chef wan tu apa nama ek.. serina dah start pakai tyme 3 bulan sebab xnak bagi strech mark. Sy konfiden xde kot haha sebab dah amek vita-c n esp shaklee :) So insyaAllah akan dapatkan tanamera post natal set :)
Published with Blogger-droid v2.0.9

1 ulasan:

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular