Isnin, 12 November 2012

Mega TT forte

saLam~

Sambung cite Mega TT forte sket.
Hehehe.
Incik somi whatsapp tanya nak turun tak.
Kebetulan cikpid komen kat IG kat dataran tu ada stall steamboat. Terus ty incik somi ada ke lagi ke? Hehe. Bila incik somi cakap ada terus je cakap nak turun :)
Kul 8 lebih turun so terpaksa tunggu event tu habes sebab kete da kena block.
Rajin lak incik somi p susun sekali kete tu hoho
So dapat la merasa steambot. Best!
Da kebetulan teringin je nak makan haha.

Event ni grup johor yg anjurkan. Tapi last sekali xcukup pun 600. 3oo lebih je haha. Sebab banyak yg dari kl xdatang pon. Gaduh wakaka. Dan banyak gak dari singapore. Tapi yang xbestnya yg duk buat persembahan tu kompem la cina kan.. lagu cina je duk nyanyi. Haha xpaham sebutir haram! Kadang mc pon duk speaking cina. Walawehh :p

Da setel event tu grup incik somi 3F lak susun kete nak amek gambar. Haihhh fenat nunggu. Ingatkan asalnya dorang nak p danga bay. Leh la join p makan cakoi bakar. Haha xdapat la nak merasa :p So sekian laporan Mega TT :)
Published with Blogger-droid v2.0.9

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular