Sabtu, 10 November 2012

10.11.12

saLam~

Wahh wahhh santek date rini kan? :)
Live from thistle hotel JB untuk Mega TT forte.
Teman papa je pon.
Naseb hotel depan dataran tempat TT tu. Leh la tengok dari bilik.
So kekdahnya xyah la p sana.
Malas nak kejor cipi sana sini haha.
Kejor lam bilik pon dah setengah nafas :p
Mega TT forte nak kumpul 600 forte/ forte coupe untuk masuk Malaysia book of record kalo tak silap.
Ingatkan nak stay sampai isnin @ selasa sebab isnin n selasa ofis ada family day kat sungkai.
Kami xjoin sebab last minute incik somi ada meeting. Cesss.
So esok da balikkk uwaaa.
Nak p legoland esok kalo jadik la sebab kalo kami p pon just jalan2 jela kan?
Nak main pon cipi kecik lagi.
Xpon kita p JPO sekali lagi.
Tadi dah cuci mata so esok kita cuci sampau bersih haha.
Insyaallah.

Published with Blogger-droid v2.0.9

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular