Isnin, 22 Oktober 2012

sambutan hari lahir baba

saLam~

ahad lepas kitorang sefamily buat birthday party kat baba ke 74 tahun. suprise gitew ekeke.
maklumlah baba xpenah bagi sambut dia punye birthday. beli kek pon marah. hehe
so start dari whatsapp grup sefamily, kak bilah cadang nak buat kenduri doa selamat aka seprais birthday party..
so diskas punyer diskas kat whatsapp.. bersambung kat umah kak bilah lak. malam selasa sebelum majlis kalo tak silap.
so plan la macam2.. nak nyanyi nasyid la.. cucu baca sajak la hehe.
tetamu pun anak menantu dan cucu serta adik2 n anak sedara baba je ajak.
majlis tertutup.
last confirm hari ahad pas asar sebab ada yang xleh lepas jumaat la.. ada kelas la.. cucu2 ada exam esoknya.. macam2 la hehe
so potluck style.. anak menantu kena buat 1 hidangan. at last yg buat sendiri kak bilah & jiha je ekeke.
sy lak diamanahkan beli kek ada edible image baba. phewwww
merata gak la cari sebab rata2 nak amek order 5-7 hari sebelum.
last search tenet jumpa la..
acara hari tu start ngan kata aluan dari kak bilah. sebab baba dah pelik majlis apa nak dibuatnya haha.
then bacaan sajak dari cucu2.. *xde lak gambar rupenye*
pastu nyanyi lagu reramai tajuk Doa buat kekasih yang diubah doa buat babawan :)
slide show yang ada ucapan dari anak2 menantu dan cucu serta anak2 sedara baba.
haha sy ngan incik somi xbuat :p
kami ngan bangcik xbuat ekeke tapi xbermakna xsayang baba tau
gambar2 baba n mama masa dulu2.. gambar anak2 masa kecik hehe
dan diakhiri ucapan dan pelukan buat baba sobsobson dan jugak makannnnnn
layan la gambar yg xseberapa nak ada ekeke

pengerusi majlis bagi taklimat hehe

slide show tyme

potong kek gitew *naseb baik xmarah haha*

makanan 

red velvet *order choc moist tp last minute org tu tukar caittt*

nyum nyum nyum

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular