Rabu, 3 Oktober 2012

Lil AN

saLam~
Alhamdulillah. Syukur padaMu Ya Allah.
Akhirnya cipi akan dapat adik :)
Lil AN gitu. S xleh letak sebab xtau jantina lagi kan haha
Mayb kawan2 di FB & IG da tau hehe
Skang sy da 11weeks 5days.




it's double line! :D
Phewwww
Dan sebab inilah sy bercuti selama hampir sebulan.
Sepatut da masuk balik isnin tapi still rasa lemah + MALAS! Haha
So next week mmg kena masuk.
Agak lama sebenarnya menanti haha.
Tiap2 bulan xpenah miss p beli test tu hehe
Tapi bila bulan pose lepas, sy pose penuh. Dan malas dh nak check!
Dan sebulan sebelum tu la sy start amek Alpha lipid sdii even awalnya xnak amek sebab sy nak pregnant.
Pk Bazir je kalo minum tetiba pregnant.
Tapi incik somi cakap xpela try je haha.
Isteri dia pon minum la dan turun la sikit walau xbanyak.
Tup2 pregnant :) syukur
Tu sy pk sebab sy gemok kot sampai xleh pregnant haha
Tapi kali ni awat la badan lemah sangat.
Asyik muntah je tak kira pagi petang siang malam.
Sampai kena masuk air bagai sebab badan dah gigil lapar haha
Dah la baru start keje baru. Naseb bos memahami.
Soh berehat kat umah sampai ok.
Hehe
Tapi unpaid maa.
Lemau badan duk umah wehh :)
Tapi skang so far dah ok pun.
Siap p langkawi kan :)
P langkawi tu pun sebab tiket air asia dah book last year.
Incik somi lak dah book hotel awal bulan tyme tu xde la tau muntah2 teruk hehe.
Tapi alhamdulillah semua ok :)
Dan skang menunggu perut membesau :p
Semoga kami berada lam lindunganNYA aameen.
- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

7 ulasan:

  1. Alhamdulillah.. TAhniah.. jaga kesihatan ye :)

    BalasPadam
  2. Wah berita gembira d ctu....taniah la
    Yeay cipi jdik akak...hehehehe

    BalasPadam
  3. tahniahhh:)
    semoga dipermudahkan segalanya ^^

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular