Selasa, 23 Oktober 2012

Langkawi with LOVE | Day 3

saLam~

awal pagi kitorang kena siap2 nak p pulau.
cipi tyme nak kena bangun awal dia sedap je tdo tapi bila tyme xp memana dia boleh bangun awal lak :p
so org dari AB datang pick up kat resort nak ke port bot tu.
kitorang just amek p pulau dayang bunting, feeding eagle & pantai pulau basah je.
asalnya nak p gak yang mongrove ke ape tu kan tapi incik somi cakap kang xelok lak kat baby lam perot ni p masuk gua ke apa  haha
kat pulau dayang bunting kami just naik paddle bot je xmandi sebab cam scary je haha
dah le lenguh gile nak sampai dan balik semula.. kremmmm kaki haha nampok sangat x fit ekeke

tempat naik

cipi cam biasa muka cuak

pulau dayang bunting

dayang bunting marble

ni kalo tak silap gambar macam org bunting tu

haha kelakar tengok cipi kena angin kuat


mendaki anak tangga fuhhh

pantai beras basah

kat jeti nak ke pantai

kita makan duluuu

sebok nak bgaya gak si cipi ni. *sian mulut xbaik lagi tyme tu cam dah nampak sumbing lak huhu*

kami haha *sape lak yang pegang perot tu ye?*

suka ngan nyet3

ada la gak nampak ikan haha
errkkk mana banyak lagi gambar ni ek?
tersilap folder ke?? uwaaa letih letak watermark ekeke
gambar tyme eagle feeding pon tarak kan?
pas balik tu sampai lam kul2 kalo xsilap.
tapi ada cite sedih..
bukan kame le tapi yang mengalaminya la..
tyme bot kami nk stop ada 1 bot datang laju gile dan terus langgar tebing pantai tu.
fuhhh 2 org tercedera.
bot tu poblem tetiba xleh stop enjin.
naseb baik bot tu x rempuh bot kami huhu..
petang p jalan2 pusing2 lagi kat pekan kuah..
p kedai2 tepi underwater world tu.
kedai coklat ape ntah yg agak femes katanya.. warisan la
tapi suri apa ntah nama kedai 1 tu je tak p.
last p dataran lang
tyme ni cipi sebok nak amek gambar fuhhh

dataran lang

cewahhhh posing

ni majuk sebab nak amek gambar sendiri

dataran lang

1 ulasan:

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular