Selasa, 23 Oktober 2012

Langkawi with LOVE | Day 2

saLam~

ok hari kedua lak.. sepatutnya plan nak amek pakej p pulau tu tapi sebab hujan xjadik..
pagi2 bawak cipi mandi kolam dan p pantai je dulu hehe.
ingatkan holiday kat bilik je kahkahkah
cipi happy mandi manda

ntah apa dia nak bitau haha

dah xgeli pasir hehe
pastu siap2 nak p cable car lak.
ingatkan nak p under water world tapi cam malas lak sebab dah p aquaria ekeke.
Balik tu singgah AB travel kot nama tempat yang kitorang amek nak p pulau tu.
cuaca ok so kitorang decide la nak p pulau2 tu esok :o)

ok ni jela keje dia kat sane amek gambar!

ready!

view

cipi cuak wakaka

LOVE

sayang view belakang berkabus huhu
mama pon nak posing k haha
dan malam kami ke orkid ria makan seafood.
ni search kat foursquare n ramai yang kata best.
even nampak cam ramai cina n mat saleh haha
*ehh nape ada 1 je gambar makanan ni?*

sebahagian makanan kami.. ikan ngan sayur tadak lam gambar

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular