Isnin, 22 Oktober 2012

Langkawi with LOVE | Day 1

saLam~

flite ke langkawi kul12 lebih.. sampai kul 1 lebih..
sampai sana hujan renyai kalo tak silap.
pastu terus p kaunter kete sewa.. banyak kaunter duk memanggil soh amek ngan dorang hehe
kami amek viva sebab 3 orang je pon. so kami kena charge RM120 kot 4 hari tu. ke berapa ntah lupa :p
dapat kete terus search gugel map nak ke pantai cenang..
kami duk kat holiday villa resort. ok la dah nama resort kan..xde la secanggih hotel wakaka.
cuma xtau la nape refreshment cam nescafe ke tea ke dapat sekali je..
bukan ke setiap kali room service akan refill?
haaa mak pelik dahh..
pastu dah le xde breakfast so duk order makan jela kami 3 beranak kalo pagi haha.
dah sampai p lunch dulu *kat mana da lupa ekeke*
pastu balik rehat2 tido dulu sebab hujannnnn
pas maghrib kuar dinner kat mcd je pon :p
dan p pekan kuah..
konon nk survey kedai2 yang memberangsangkan haha
so p haji ismail group..
incik somi cakap beli terus la coklat nnt xyah susah2 lagi nak beli.
kami borong coklat je RM400 lebih.. tapi lupa lak nak amek gambar kan
sy lak duk masuk setiap kedai mesti terjah bahagian corelle, corning ware, pyrex.
survey duluuu haha
survey la sangat sampai sudah xdapat beli wakaka
owh ada 2 keping je ek gambar day 1 :)

cipi awal2 je behave pastuuuuu fengsan 

muka xagak2 pas dapat chuppa giant :p



Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular