Rabu, 24 Oktober 2012

Cipi & playgroup

saLam~

Wawa ada bitau soh try hantar cipi ke playgroup yang icad join.
Pastu wawa ada post kat fb utk trial bulan 11 ni.
Sy boleh lak lupa haha.
Kebetulan masa minggu nak celebrate birthday baba tu baru sy call excell qhalif.
Dah penuh gak untuk november tu.
Teacher tu suggest datang sabtu untuk trial. Sabtu minggu nak buat birthday baba.
Icad dah p pagi tu. cipi sesi petang.
So try la p petang tu.
Cipi amat la xbekerjasama. Dia kan agak penakut kalo xkenal.
Tapi kadang2 cipi over lak p sapa org yg dia xkenal haha
Tyme playgroup tu dia leh lak nak p kat papa dia uwaaaa.
So pas abes tu terus la bayar deposit.
Sebab macam best je haha
Ni bukan anak yg happy tapi mak dia yg over :p







Kali kedua last week pun sama. Fitammms mak.
Lagi cipi tak bekerjasama huhu
Sebok nak p kat papa :(
Tapi dia macam da boleh ikut la apa teacher tu buat.




Sebelum p ritu, incik somi belek2 la photo kat excell qhalif tu kan.
Jumpa lak pic nona kawan incik somi n sy pon kenal kat blog ni hehe
Ritu ada baca kat blog nona aka cikchem pasal anak dia kat playgroup.
Ada peningkatan.
Geng2 kat playgroup cipi pun ramai kawan2 nona hehe
So harap2 cipi pun ok la
Sebab utama hantar cipi sebab skang cipi macam ganas sangat.
Mayb terdedah ngan sepupu2 dia yang ganas2 huhu
Paling tak tahan dia suka pukul orang.
Ritu siap buat irfan sampai darah mulut.
Uwaaaaa riso sy dibuatnya.
Harap2 ok la pasni.
Nak la dia fokus sket kan :)

- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

2 ulasan:

  1. tengok mata cipi pon KAKAK Nurul dah gerun tawu?heeee

    BalasPadam
  2. fatin,playgroup ni utk wikend je ke?apa pengisian dia?skali ngan blaja eh?-nini-

    BalasPadam

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular