Selasa, 11 September 2012

Milk Booster

saLam~


Vitamin - vitamin Shaklee juga merupakan produk yang terlaris bagi mereka yang dalam proses menyusukan bayi mereka. Kadangkala keadaan diri yang tidak cukup nutrien dan juga tekanan kerja dan sebagainya boleh juga menyebabkan kuantiti susu merudum. Dengan itu, vitamin-vitamin ini dapat menjadi 'Milk booster' bagi mereka yang mengalami masalah kuantiti susu yang makin berkurang dan juga untuk kesihatan dalaman.

Antara vitamin-vitamin yang disyorkan adalah seperti berikut:-

Alfalfa
Mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. Bertindak sebagai milk booster, kaya dengan nutrisi dan mineral, mengurangkan toksin, melegakan rasa kebas & sakit sendi, melancarkan pelawasan, merendahkan kolestrol.
Qty : 330 tabs (S) / 700 tabs (L)
Vitamin-C Sustained Release 500gm
Anti-oksidan semulajadi, menggalakkan gigi,gusi,tulang, otot & salur darah sihat, membantu mengurangkan simpton alergi.
Qty : 180 tabs
Vitalea
Mengandungi beta karotena, B12, kalsium, vitamin C dan D untuk kesihatan tulang dan gigi.mambantu fungsi penghadaman, pertumbuhan sel, penglihatan & pembentukan sel darah merah
Qty : 120 tabs
B-Complex
Mangandungi B1, B2, B3, B6, biotin dan asid pantotenik membantu badan menukarkan protein, lemak dan karbohidrat kepada tenaga. Asid folik dan B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah di dalam tubuh. Menggalakkan kesihatan jantung, mengurangkan simpton kemurungan & tekanan.
Qty : 120 tabs

Energizing Soy Protien
Pengambilan ESP yang konsisten dapat membantu penghasilan susu ibu, membekalkan tenaga sesuai untuk mereka yang baru pulih dari sakit, baik untuk kanak-kanak, menyuburkan kesihatan kulit, rambut, kuku dan otot.
OsteMatrix™Lebih daripada Sekadar Kalsium OsteMatrixTM membekalkan nutrien-nutrien harian termasuk kalsium yang dapat membantu dalam pembentukan dan penjagaan tulang dan gigi. Ia juga mengandungi magnesium, vitamin D dan mineral zink, tembaga dan manganese untuk membantu dalam memelihara kesihatan yang baik. Kaplet yang bersaiz kecil dan disalut licin ini juga mudah ditelan.
Qty : 120 tabs

 * ALFAFA dan Vitalea tidak boleh diambil oleh pesakit SLE dan dinasihatkan mendapat konsultasi dari Doktor anda terlebih dahulu.


Untuk keterangan lanjut boleh PM CipiCipiBlogshop/cipicipiblogshop@gmail.com
SMS/Whatsapp/Line : 0123956467
Shaklee ID : 889133

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular