Selasa, 11 September 2012

Breastfeeding - Opt #1

saLam~

set breastfeeding Shaklee adalah produk yang terlaris.
milk booster bagi mereka yang mengalami masalah kuantiti susu yang makin berkurang dan juga untuk kesihatan dalaman.

SET B FULL PACK


Alfalfa
Mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi. Bertindak sebagai milk booster, kaya dengan nutrisi dan mineral, mengurangkan toksin, melegakan rasa kebas & sakit sendi, melancarkan pelawasan, merendahkan kolestrol.
Qty : 330 tabs

Vitamin-C Sustained Release 500gm
Anti-oksidan semulajadi, menggalakkan gigi,gusi,tulang, otot & salur darah sihat, membantu mengurangkan simpton alergi.
Qty : 180 tabs

Vitalea
Mengandungi beta karotena, B12, kalsium, vitamin C dan D untuk kesihatan tulang dan gigi.mambantu fungsi penghadaman, pertumbuhan sel, penglihatan & pembentukan sel darah merah
Qty : 120 tabs

B-Complex
Mangandungi B1, B2, B3, B6, biotin dan asid pantotenik membantu badan menukarkan protein, lemak dan karbohidrat kepada tenaga. Asid folik dan B12 membantu dalam pembentukan sel-sel darah merah di dalam tubuh. Menggalakkan kesihatan jantung, mengurangkan simpton kemurungan & tekanan.
Qty : 120 tabs
 * ALFAFA dan Vitalea tidak boleh diambil oleh pesakit SLE dan dinasihatkan mendapat konsultasi dari Doktor anda terlebih dahulu.

Bagi mereka yang ingin mencuba Set B - Trial Pack dan mendapatkan promosi dari CipiCipiBlogshop boleh  PM me @ cipicipiblogshop@gmail.com SMS/WHATSAPP/LINE  @ 0123956467.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular