Isnin, 13 Ogos 2012

Owh monday

saLam~

owh monday bluesssss haha
Meeting kat menara ta kul 10 so saja melambatkan diri utk terus ke sana.
Malas nk p ofis dulu ekeke
Tiada pengapdetan sejak sabtu hehe
So kt buat kesimpulan dulu baru bercerita
Cewahhhh macAm le best je haha
Sabtu start ngan buat biskut 2nd batch untuk bagi kat mama lak. Tapi buat sikit je sebab doh xjadik wakaka.
Dan p iftar geng forte kat intan.
Kat umah pon ada iftar sebenarnya.
Ahad lak buat biskut dahlia n tart gulung.
Kul 11 lebih p alamanda hantr ALSDII dan shopping tuk mama n papa lak :)
Cipi xsempat sebab penuh ngan manusia :)
Dan jugak kena balik awal sebab kul4 ada photoshoot raya.
Sebab nnt raya i kan xde hehe.
So tu jela kesimpulan wiken kami :)


- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

1 ulasan:

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular