Sabtu, 25 Ogos 2012

Oppa gangnam style (???)

saLam~
menatang apa la ek oppa gangnam style ni? Haha
Pagi tadi papa tanya tengok tak oppa gangnam style?
Sy langsung xtau apa itu haha
Ye sy mmg suka tgk cite korea kat channel 393 tapi tapi tapiiiiii..
Sy xde le kipas susah mati korea
Sy xde la hafal nama2 pelakon korea yang hansem2 yang santek2
Sy xde la save gambar2 hero @ heroin korea buat tatapan dikala busang wakaka
Sy start tgk pon sekali pas abes sem6 kat uitm. Pinjam cd ngan along (cite korea kot)
Along memang peminat setia korea selain hindustang :)
Pastu sambung balik bila ofismate no'a duk tengok kat tenet (yang ni ada kot cite kat blog ni)
Pastu tyme pregnant cipi start tengok balik haha
Ehh back to the topic :p
Incik somi cakap best tengok video oppa ni. Oppa gangnam style ni lagu dari psy.
Tapi sy tengok biasa je pon hehe
Details silalah search hehe
- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular