Selasa, 28 Ogos 2012

Lagu cipi

saLam~

masih membatu di rumah ditemani cipi yang makin mengganas.
Cipi skang da pandai nyanyi lagu buai laju2..
Masih pelat tapi boleh sampai takat bunga cina. Pastu dengar ju ngan na je hehe
"buai laju2 sampai poko sena apa dalam baju sekuntum bunga cina" *version pelat*
baru2 ni tyme kat ganu.. Bila nyanyi twinkle2 cipi cam biasa petik jari2 mcm twinkle tu.
Pastu ke sound setepek di daddy haha
"duk ajar lagu tu je zikir xajar"
Kwang2.
Sebenarnya sy zikir bila tidokan cipi
Huhu
Skang bila tdo ke main ke duk zikir la kat cipi.
Bila dia nak tido suka soh pok (tepuk) sambil zikir.
Alhamdulillah kejap dah boleh ikut.
Kadang bila 24jam ngan cipi (macam skang xkeje) boleh la ajar dia.
Kalo tyme keje duk ngan bibik cane?
Setakat duk cakap indon je huhu.
Haihhh moga ada ruang yang luas sy didik anak sendiri.


- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular