Jumaat, 10 Ogos 2012

Bunga cina & fancy ice cream

saLam~

yeayyy sy berjaya buat biskit bunga cina dan fancy ice cream.
Bunga cina dapat 150+ pcs tapi fancy ice cream dalam 60+ je.
So nak kena buat lagi nih :)
So skang dah 4 jenis : tart gulung, frambrozen kenari *yang ni sikit je pon*, biskut cina dan fancy ice cream.
Hehe
Berjaya buat sendiri taun ni.
So xyah nak order kueh raya yang meriah rupa bentuk tapi kadang xrasa pape pon. Hehe
Tapi sy punya xde la sedap gilerrrr. Wakaka
Sy budak baru belajar je pon :p
Comot je lebih.








- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

1 ulasan:

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular