Isnin, 13 Ogos 2012

Banana fruit 2 times :p

saLam~

Haha tajuk!
Phewwww da dua kali terkena!
Rasa nak mengamuk je tapi masih ada sabar dan masih ingat doa "Ya Allah jadikanlah aku seorang penyabar dan pemaaf" hehe
Kalo nak raya ni apa lagi kalo bukan poblem baju raya!
Taun 2009 dah terkena. Tulis tarikh siap sebulan pas raya. Dah silap tak check gak tyme tu.
Tapi komfem la da tanya sebelum jahit tu amek utk raya lagi ke x kan.
Dah kena beli baju siap lak!
Dah siap lak baju jahit xikut ukuran sabo jela.
Membazir kain huhu
Lepas 2 taun try lagi kot2 da improve.
Siap hantar awal lagi.
Sepatut siap 6/8. Jahit kurung moden je pon.
Asal ada lace tapi xkonfiden cancel.
Incik somi p amek isnin yu kebetulan cuti kan.. Tapi sy xikut duk sebok buat biskut hehe
Bila da tengok kain besar gedabak. Ni mayb sy da kurus ke hape xtau la. Haha tapi xcomplete!
Apa yang sy nak dia xbuat.
Call tanya cane dia cakap ok boleh alter dan buat.
Janji seminggu.
So rini seminggu dan p amek.
Pastu bila tanya buat2 lupa kain mana sebab sy xbawak kad.
Buat2 pk kain kale ape.. Pastu cakap xsiap lagi.
Gerammm.
Buat malu je guna dzull classic wehh.
Bahagian wanita memang xserik2 kot buat salah!
Huh. Tensi!

- Posted using BlogPress from my iPad

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular