Jumaat, 31 Ogos 2012

Adam&Hawa

saLam~

skang tengah femes cite adam dan hawa.
Xsure channel mana tapi yg su tengok kat C134.
Tu pon tgk sket je
Dari awal cam ala nape cam xbest je tengok gambar citer ni.. Even abang haron (aaron aziz :p) berlakon.
Mayb watak ain kot haha
Tapi tetiba rasa cam nak baca novel adam & hawa.
Rasanya kat library ada kot tapi malas nak p tengok.
Kebetulan p alamanda semalam masuk le MPH.
Beli le novel adam & hawa.
Boleh kembali mengumpul novel.
Novel yang banyak dulu makin surut kat ganu.
Datang sorang pinjam tapi ntah pulang ntah tidak!
Grrrrrrr




Dan jugak geram ngan sesame street!
Even papa cakap buat sampah la tu nanti haha sebab cipi xminat pon buku le flash card ke.. Sekejap ke pegang pastu sepah je lebih!





- Posted using BlogPress from my iPhone by fatrina

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

The bittersweet to remember..
Tq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular